-10% KORTING OP DE NIEUWE COLLECTIE

Verzenden & retourneren

VERZENDEN

Fashionbox32 verstuurd alle bestellingen met DPD naar het adres dat door u is opgegeven. De verzendkosten zijn altijd gratis voor bestellingen vanaf 50 euro voor bestellingen onder de 50 euro bedragen de verzendingskosten 3.95 euro. Voor bestellingen uit Nederland worden € 5 verzendkosten berekend. Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 1 - 2 werkdagen te versturen (met uitzondering van feestdagen). 
 


RETOURNEREN

Is uw bestelling niet volledig naar wens? Er is dan de mogelijkheid om het item binnen 14 dagen retour te sturen. U heeft hierbij de keuze voor omruiling of terugbetaling.Indien u uw bestelling wilt retourneren, moeten zij aan de volgende voorwaarden voldoen:

- De item(s) dienen retour gestuurd te worden binnen 14 dagen vanaf de factuur datum.

- De item(s) zijn ongedragen en voorzien van de originele labels en verpakking.

Doorloop onderstaande stappen om uw retour aan te melden, zodat wij u de benodigde informatie kunnen sturen.

1: U dient het retourformulier in te vullen in uw account op www.fashionbox32.com

Wij zullen binnen 2 werkdagen reageren op uw melding en u de benodigde informatie toesturen. Indien er geen retourformulier is aangemaakt, kunnen wij uw pakket helaas niet verwerken.

Indien u geen klantaccount heeft aangemaakt, kunt u contact opnemen met ons per mail naar fashionbox32@hotmail.com, vermeld hierbij uw naam, ordernummer en de gewenste oplossing ( omruiling of terugbetaling). Onze Customer Service afdeling zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.

2: Wij houden u op de hoogte per mail van de status van uw retourzending. Indien uw retour is goedgekeurd, dient u zsm het pakket op te sturen. Zonder goedkeuring kunnen we uw retour helaas niet accepteren. De initiële verzendkosten van de retourzending dient u zelf te vergoeden. De verzendkosten van een evt. omruiling worden door ons vergoedt wanneer het order hoger is dan 50 euro. Indien u heeft gekozen voor restitutie, zullen wij het bedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst terugbetalen op de rekening waar u ook de bestelling mee heeft geplaatst.

Voor verdere vragen mbt voorraden, bestellingen, etc. kunt u ons mailen naar fashionbox32@hotmail.com